Veel mensen hebben wel eens een klusbedrijf ingehuurd voor klussen in en rondom het huis. De mensen die werkzaam zijn voor klusbedrijven zijn gespecialiseerde vakmensen die vaak jarenlange ervaring hebben met klussen. Ieder klusbedrijf heeft zijn eigen vakmensen die gespecialiseerd zijn in weer andere werkzaamheden. In deze blog gaan we daarom in op wat een klusbedrijf allemaal doet.

Nieuwbouw en aanbouw

Voor nieuwbouw en aanbouw kun je terecht bij een klusbedrijf. Heb je een woning die je nieuw wilt laten bouwen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden bij klusbedrijven, zij kunnen je uitstekend begeleiden bij deze nieuwbouw. Ook voor het er bij aanbouwen van keukens, garages, extra ruimte voor de woonkamer of andere ruimtes kun je klusbedrijven inschakelen. Zij zijn gespecialiseerd in het aanbouwen van diverse ruimtes in een woning.

Onderhoud

Klusbedrijven zijn vaak gespecialiseerd in het onderhoud van verschillende delen van een woning. Voor onderhoud aan vloeren, deuren en kozijnen kun je de vakmannen van een klusbedrijf inschakelen. Zowel grote onderhoudsklussen als klein onderhoud wordt hierbij uitgevoerd. Scheuren, barsten, gaten, krassen en deuken aan deuren, kozijnen en vloeren zijn voorbeelden van schade die met onderhoud gerepareerd worden. Daarnaast zijn veel klusbedrijven ook specialist in het uitvoeren van grote renovaties en restauraties.

Timmerwerk

Er zijn klusbedrijven die ook timmerwerkzaamheden uitvoeren. Hierbij voeren zij vooral timmerwerk uit voor meubels. Voorbeelden van meubels die in elkaar getimmerd worden door de vakmensen van een klusbedrijf zijn deuren, tafels en stoelen.

Badkamers

Voor nieuwe badkamers is het ook aan te raden om een klusbedrijf in te schakelen. Veel klusbedrijven ondersteunen je volledig bij het inrichten van een nieuwe badkamer. Van het ontwerp van de badkamer tot aan de oplevering van de badkamer. De vakmannen van een klusbedrijf zijn in te schakelen voor ontwerpen, installaties, reparaties, verbouwingen, renovaties en de plaatsingen van badkamers. Delen van de badkamer die hierbij aan bod komen zijn het sanitair, de vloertegels en de wandtegels.

Kozijnen

Ook de kozijnen in je woning kunnen worden ontworpen en geplaatst door klusbedrijven. Je hebt bij veel bedrijven de mogelijkheid om de kozijnen op maat te laten maken. Wil je dat de kozijnen snel worden geplaatst? Bij een aantal klusbedrijven heb je de mogelijkheid om de kozijnen binnen 1 dag te laten plaatsen. Je hebt hierbij ook nog de keuze tussen houten en aluminium kozijnen.

Keukens

Wil je de oude keuken opnieuw inrichten, de keuken uitbreiden met een bijkeuken of een geheel nieuwe keuken? Informeer dan naar de mogelijkheden bij klusbedrijven. Geef van tevoren duidelijk je wensen aan en laat het klusbedrijf op basis van deze wensen een ontwerp maken. Veel klusbedrijven zijn gespecialiseerd in het plaatsen van keukens en leveren precies wat je wilt.

Benieuwd naar een klusbedrijf die je kan helpen bij nieuwbouw, aanbouw, onderhoud, timmerwerk, badkamers, kozijnen of keukens? Gebroeders Hettema is een klusbedrijf in Leeuwarden en levert al meer dan 90 jaar vakwerk. Dit bouwbedrijf is gespecialiseerd in timmer- en schilderwerk, badkamers, kozijnen en keukens.