Binnen elk bedrijf worden er wel onderhoudskosten betaald. Of dit gaat om kantoorartikelen, de vloer of bedrijfsauto’s. Artikelen en goederen worden vies of er ontwikkelt slijtage. Met nanocoating verleng je de leeftijdsduur flink door een kunstmatig beschermlaagje aan te brengen. Dit kan op auto’s, bureaus en andere meubels. Door dit laagje zal het vuil gemakkelijk door regen afgespoeld worden of kun je zelf handmatig makkelijk het vuil op de oppervlakte schoon maken. Daarnaast bescherm je jouw goederen met een extra beschermlaag, waardoor er minder snel sprake is van slijtage.

Waarom nanocoating aanbrengen?

Met nanocoating creëer je een extra laagje bescherming op jouw artikelen en goederen. 

Nanocoating aan laten brengen voor bedrijven is dus een service die veel voordelen biedt en waar veel gebruik van wordt gemaakt. Je verlengt niet alleen de levensduur, maar maakt het uitvoeren van onderhoud een stuk makkelijker. Zo zal vuil op auto’s of zonnepanelen gemakkelijk door regen weggespoeld worden. Daarnaast zorgt het onzichtbare beschermlaagje dat het uiterlijk in topconditie blijft.

Kan ik het zelf aanbrengen?

Je kunt nanocoating zelf aanbrengen of een behandeling uit laten voeren door een ervaren specialist. Wanneer je ervoor kiest om de coating zelf aan te brengen dan hebben we een aantal tips. Zorg dat het oppervlakte goed schoon, droog en vetvrij is. Hoe schoner de ondergrond hoe beter het eindresultaat. We raden bij het aanbrengen aan om plastic handschoenen te dragen en een werkbril. Maak bij het aanbrengen gebruik van microvezel doekjes.

Kan ik nanocoating overal op aan laten brengen?

We raden niet aan om nanocoating overal voor te gebruiken. Bekijk per bestelde product waar de coating geschikt voor is. Er zijn namelijk verschillende soorten coating die gebruikt kunnen worden. Elke soort heeft een eigen levensduur en is bestemd voor een bepaalde type oppervlakte.

Hoe vaak moet ik nanocoating aanbrengen?

Een goed aangebrachte laag met nanocoating hoeft niet bijgewerkt te worden. Oftewel je hoeft slechts een keer een nanocoating behandeling uit te laten voeren. Wanneer je denkt dat een meubel of ander artikel een nieuwe laag nodig heeft dan raden we aan om dit niet opnieuw aan te brengen.