Tijd om je nieuwe vloer uit te zoeken? Overweeg dan eens laminaatvloer, deze heeft veel voordelen. Het is een populaire vloer omdat je er al een hebt liggen voor een klein bedrag. Lees meer over laminaatvloeren in deze blog. Laminaat Lelystad inspireert je graag bij het aanschaffen van je laminaatvloer.

Wat is laminaat precies?

Laminaat bestaat uit verschillende lagen, waarbij de top- en onderlaag uit melanine bestaan. Vervolgens is er een laag met geperste houtsnippers en eventueel eentje met een opdruk, meestal een houtmotief. De lagen worden op elkaar geperst.

Voordelen van laminaat

Aan de laminaatvloer zijn een aantal voordelen verboden waardoor de vloer bijzonder aantrekkelijk  is:

·        Snel te leggen

Laminaat is snel te leggen en goed schoon te houden. Wanneer er een plank kapot gaat is dit eenvoudig te herstellen. Laminaat wordt vaak aan elkaar geklikt. Het is nodig om de planken voor bepaalde gedeeltes van de vloer op maat te zagen.

·        Onderhoudsarm

Het is bijzonder gemakkelijk om de laminaatvloer netjes te houden. Daardoor kun je wel zo’n 15 jaar plezier hebben van de vloer. Daarmee is de vloer wat dat betreft bijzonder duurzaam.

·        Meestal wordt het voor je gelegd

Om mee te kunnen met de concurrentie is het slim om een gratis legservice aan te bieden. Daarmee kun je jezelf een boel werk uit de vingers sparen. Het mooie is dat het professionals zijn op het gebied van laminaatvloerleggen. Zo weet je zeker dat de vloer er strak in ligt.

Conclusie

Een laminaatvloer is ideaal voor studenten en starters. Je kunt al voor een paar euro een laminaatvloer in huis laten leggen. En ze gaan echt lang mee. Dat is dus een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding te noemen.

Meer ontdekken

Op onze site kun je veel meer leuke blogs met tips en info ontdekken. Lees er eens doorheen en laat je inspireren. Bijvoorbeeld voor een veilige speelmatten in de kinderkamer en de garagevloer met een coating.