Het concept van de partybus wordt alsmaar populairder. Een feestbus is enorm stijlvol en heel leuk om in te zitten. Je zet het feest namelijk letterlijk voort terwijl je onderweg bent naar een ander feestje. Deze manier van transportatie is niet alleen leuk voor prom of formele feestjes, maar ook gewoon voor een zaterdagavond met de mannen bijvoorbeeld. Een feestbus heeft namelijk een aantal voordelen, in deze blog bespreken we ze.

Gemakkelijk

Het gemak van het gebruiken van een partybus is heerlijk. Je hebt ten eerste niet iemand nodig die bobt. Dat is ook lekker want de Bob wil vaak eerder naar huis en daar moet vanuit de groep wel rekening mee gehouden worden natuurlijk. Je wordt gewoon opgehaald op één centrale locatie en je wordt direct naar je bestemming gebracht. En nadat je klaar bent met feesten wordt je gewoon weer lekker opgehaald door de partybus en kan je tijdens de busrit nog even doorfeesten als je wilt, of slapen, ligt eraan in welke toestand je bent.

Relatief goedkoop

Als je de partybus met een mannetje of 15 deelt, dan kan het best een goed alternatief zijn voor bijvoorbeeld taxi’s. Als je namelijk met 15 man bent moet je minimaal 3 taxi’s regelen, dit kan nog wel eens duur uitpakken voor een retourtje. Een feestbus zal niet goedkoop zijn maar als je de kosten deelt door 15 is het relatief goedkoop aan andere alternatieven.

Het is een handige optie voor minderjarigen

Minderjarigen zullen de partybus niet vaak gebruiken, alleen voor hele belangrijk gelegenheden, zoals Prom Night, zal hij voor minderjarigen waarschijnlijk van pas komen. Maar dan is hij heel handig, want niemand van de minderjarigen mag natuurlijk in een auto rijden. Een Prom Night kan je ook compleet maken als je een partybus huurt. Het voegt namelijk ook wat toe aan de hele ervaring.

Conclusie

Een busje huren heeft dus een aantal voordelen voor jouw volgende feestje. Het is namelijk supergemakkelijk, relatief goedkoop als je met een grote groep bent en handig voor minderjarigen als ze bijvoorbeeld naar Prom Night gaan.