Waar je op moet letten bij de installatie van je keuken

Geplaatst op

Als je een nieuwe keuken hebt uitgekozen, dan sta je natuurlijk erg te popelen op de dag dat die wordt opgeleverd. Toch gaat er nog regelmatig wat verkeerd bij de installatie van een keuken. Het is daarom extra belangrijk dat je wanneer de keuken eenmaal is opgeleverd, alles goed na loopt voordat je ergens je handtekening onder zet. In deze blog vertellen je waar je vooral op moet letten .

Controleer alle apparaten

Een keuken wordt doorgaans geleverd met verschillende apparaten. Nagenoeg album keuken heeft wel een koelkast, een oven en kookplaat en vriezer en een vaatwasser. Deze apparaten hebben allemaal een garantie vanuit de fabriek en de leverancier. Mochten deze dus ooit stuk gaan, dan kun je hier altijd nog op terugvallen. Toch is het wel zo prettig als de apparaten bij de installatie al goed en naar behoren functioneren. Controleer dit dan ook voordat je je handtekening zet.

Let op de afwerking

Het draait ook om de kleinere dingen kunt bijvoorbeeld het op juiste manier afwerken van de kastjes, deuren en lades is essentieel voor het  gevoel van tevredenheid. Zo is het belangrijk dat alle randen bij de muur goed zijn afgekit zodat er geen water achter de kasten terecht kan komen. Ben je ontevreden over de afwerking? In sommige gevallen krijg je dan te horen dat het natuurlijk niet zo goed zou zijn als bij een professioneel kitbedrijf. Toch is dit niet een excuus voor het afleveren van een goed afgewerkte keuken.

Geef aan wanneer je iets onverwachts ziet

Je hebt al enige maanden uitgekeken naar je nieuwe keuken. Waarschijnlijk heb je jezelf al een paar keer voorgesteld hoe het zou zijn om hier lekker in te kunnen koken. Het is dan niet de bedoeling dat je bij de installatie van de keuken verrast wordt. Je hebt immers alles uitvoerig uitgedacht. Mocht je toch iets zien wat volgens jou niet helemaal klopt, geeft het dan direct aan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het ontwerp van meubels is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van een huis, maar ook voor de kwaliteit van leven. Het juiste meubilair kan helpen om een gezonde en comfortabele leefomgeving te creëren en de sfeer in een ruimte positief beïnvloeden. Wij helpen je hiermee.

Contactgegevens

Via info @ mulmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden