Om te kunnen verhuizen als een professional is het belangrijk om een aantal tips in gedachten te houden. Het zijn tips die door de experts zelf al jaren worden toegepast. Zo wordt het gemakkelijker om te verhuizen en dat scheelt veel gestress en onduidelijkheid. Juist de onduidelijkheid en inefficiënt werken zijn grote boosdoeners tijdens het verhuisproces. Wil je toch graag je verhuizing door een bedrijf laten doen? Dan is verhuisbedrijf Eindhoven de ideale expert om je te helpen verhuizen.

Voorbereiding

Alles staat of valt met een goede voorbereiding. Begin niet luk raak dozen in te pakken, maar maak een plan. Waar moet alles komen te staan? Schaf de noodzakelijke zaken aan. Hieronder een aantal tips.

Verhuisdozen

Schaf goede verhuisdozen aan. Je spullen moeten beschermd over gebracht kunnen worden naar je nieuwe woning. Het kan ook helpen om beschermingsmateriaal of opvulmateriaal in de dozen te doen. Deze materialen zijn vaak te koop bij de leverancier van de verhuisdozen. Op deze manier beschadigt je inboedel minder snel.

Maak een heldere planning

Tijdens een verhuizing is niets zo hinderlijk als onduidelijkheid. Daarom is het van het grootste belang dat je een gedegen planning maakt, een die helder en begrijpelijk is. Zo weten alle meewerkende verhuizers (meestal familieleden en vrienden) wat de bedoeling is.

Veiligheidsmaatregelen

We hebben je al gezegd dat de veiligheidsmaatregelen voor je spullen belangrijk zijn als het gaat om de verhuisdozen. In de bus kun je ook enkele andere maatregelen treffen om de verhuizing schadevrij te laten verlopen. Zo is het vaak mogelijk om banden of touwen rond kasten en andere spullen te spannen, ze hiermee vast te zetten. Zo gaan ze niet schuiven tijdens de rit.

Aparte dozen

Wanneer je kleding verhuist, is het wel zo fijn dat het kreukloos op de bestemming aankomt. Want niemand heeft er zin in om de eerste avond in het nieuwe huis, wat toch een feestelijke avond zou moeten zijn, uren te staan strijken. Gelukkig bestaan er aparte dozen die het mogelijk maken om kleding kreukloos te verhuizen.

Elektronische apparatuur

Het is gemakkelijk om elektronische apparatuur te verprutsen door het slecht te vervoeren. Daarom raden we je altijd aan om de apparatuur in de originele doos te verhuizen. Deze was immers al ontwikkeld om de apparatuur te beschermen tegen horten en stoten.

Hou een lijst bij

Een lijst bijhouden is een belangrijke tip. Zo weet je wat er in de dozen zit, waar ze heen moeten en heen gegaan zijn na de verhuizing als je moet uitpakken. Zo werk je snel en vlekkeloos.

Conclusie

In deze blog heb je kunnen lezen hoe je als een pro kunt verhuizen. Het zijn tips die verhuisbedrijven al jaren gebruiken om hun klanten tevreden van A naar B te brengen. Doe er je voordeel mee!

Ontdek meer

Op onze site ontdek je alles over het plaatsen van een blokhut en het inrichten van je terras. Laat je inspireren!