Tuinposters zijn dé oplossing om donkere muren te bedekken

Geplaatst op

 

Je tuin? Dat zijn bloemen, planten, een leuk terras en liefst van allemaal een knap uitzicht. Voor je het weet heb je een prachtig tuintje, dat je stoutste dromen overtreft. Maar heb je toch nog het gevoel dat het aan iets ontbreekt? Of misschien heb je wel een stadstuin met enkel donkere muren? Dan brengt de tuinposter een uitkomst. Met een tuinposter geef je je tuin net dat tikkeltje extra, waardoor deze nog beter tot zijn recht komt.

 

 De tuinposter gaat al even mee

De tuinposter is zeker niet nieuw, maar heel wat mensen moeten de poster nog steeds ontdekken. Nu is poster misschien niet het beste woord. Want een tuinposter is natuurlijk niet gemaakt uit gewoon papier, dat zou niet goedkomen. Een tuinposter is immers waterdicht en bovendien ook nog eens UV-bestendig. Een tuinposter moet dan ook het hele jaar door buiten hangen,  waardoor deze tegen weer en wind moet kunnen. Alle tuinposters van 123tuinposter.nl zijn uitvoerig getest en doorstaan de weersomstandigheden met glans. Logisch dus dat heel wat klanten al jaren genieten van hun tuinposter, zonder zich zorgen te hoeven maken.

 

Een tuinposter bevestigen is kinderspel

Een gewone poster kleef je met wat plakband tegen de muur, maar ook dit is niet het geval bij tuinposters. Je hebt wel een zelfklevend exemplaar, maar net zo goed monteer je zelf je tuinposter tegen de muur met een bevestigingssysteem naar keuze. Geen angst, daar hoef je helemaal geen gevorderde klusser voor te zijn. Op 123tuinposter.nl vind je maar liefst 9 bevestigingssystemen. Wedden dat ook jouw voorkeur er tussen zit? Hoe je je tuinposter ook aan je bezoekers wil presenteren, je vindt de oplossing online op 123tuinposter.nl!

 

Kies zelf wat je op je tuinposter drukt 

Zie je het groots? Ook daar hebben ze bij 123tuinposter.nl rekening mee gehouden. Je kunt je tuinposter ook verkrijgen in een stevig XXL-formaat. Doeken tot wel 10 meter zijn mogelijk en dat valt best op. Natuurlijk is zo’n groot tuindoek niet voor iedereen weggelegd, maar in een grote tuin kan dit formaat perfect tot zijn recht komen.

Wat je op je tuinposter kan zetten? Wel, dat ligt volledig in jouw handen, maar de mogelijkheden zijn quasi onbeperkt. Niet alleen vind je op de site, duizenden foto’s die je op je tuinposter kunt laten drukken, net zo goed stuur je je eigen foto door. Zo personaliseer je je tuin en heb je een echte eyecatcher in de tuin.

 

Bestel je tuinposter

Surf vandaag nog naar de uitvinder van de tuinposter 123tuinposter.nl,. Laat je verleiden door al die prachtige afbeeldingen en geef je afmetingen in. Verder selecteer je nog een bevestigingssysteem en klaar, moeilijker is het niet. Je krijgt onmiddellijk de scherpste prijs van je tuinposter en je kunt bestellen. De tuinposters gaan quasi onmiddellijk in druk, dus lang moet je niet wachten op je poster!

 

 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Het ontwerp van meubels is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van een huis, maar ook voor de kwaliteit van leven. Het juiste meubilair kan helpen om een gezonde en comfortabele leefomgeving te creëren en de sfeer in een ruimte positief beïnvloeden. Wij helpen je hiermee.

Contactgegevens

Via info @ mulmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden