Tuinmeubels gemaakt van pallets

Geplaatst op

Pallets zijn super handig als het gaat om het opslaan en vervoeren van goederen. Maar ze zijn ook nog handig voor andere dingen, namelijk meubels. Je kunt er van alles mee maken. Hieronder lees je een aantal handige tips over wat voor meubels je kunt maken met houten pallets.

Een lounge bank maken van pallets

Misschien wel het meest gemaakte meubelstuk van pallets is een lounge bank. Deze wordt het meeste gemaakt. Dit doordat je eenvoudig van 2 pallets een zit gedeelte kunt maken. Als je daar dan schuin een pallet achter schroeft heb je een deel van je loungebank. Als je dit vervolgens een paar keer doet heb je een mooie lounge bank gemaakt van pallets. Heel eenvoudig en een stuk makkelijker dan zelf helemaal met hout een bank ik elkaar te zetten. Voordeel is dat pallets (indien van goede kwaliteit) altijd zeer stevig zijn.

Salon tafel

Maak een salon tafel van een pallet. Koop 4 wielen en bevestig deze onder je pallet (of 2 pallets afhankelijk van hoe hoog de salon tafel moet zijn. Plaats hier een mooie glasplaat op en je hebt een moderne salon tafel gemaakt van pallets.

Eettafel voor in de tuin

Met 4 pallets een mooie tafel maken? Het is mogelijk plaats daarvoor 2 pallets als poten met daarop de twee andere pallets als tafelblad. Hier kun je wederom een mooie glasplaat op plaatsen. Het is ook mogelijk om van een extra pallets de planken te gebruiken om het blad af te werken.

Bioscoop maken van pallets

Heb je nog een grote ruimte in huis waar je graag films wilt kijken met vrienden en familie. Maak dan een bioscoop opstelling met gebruik van pallets. Leg 2 pallets naast elkaar en schroef deze vast. Bij de volgende rij precies het zelfde maar dan leg je 2 pallets op elkaar en 2 naast elkaar. Bij rij 3 gebruik je er 3. Dit kun je vervolgens eenvoudig afwerken met grote kussens en zo heb je voor weinig geld een mooie bioscoop opstelling gemaakt van pallets.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het ontwerp van meubels is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van een huis, maar ook voor de kwaliteit van leven. Het juiste meubilair kan helpen om een gezonde en comfortabele leefomgeving te creëren en de sfeer in een ruimte positief beïnvloeden. Wij helpen je hiermee.

Contactgegevens

Via info @ mulmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden