Trends voor design tuinmeubelen

Geplaatst op

In de zomer brengen veel vrienden en families vaak uren door in de tuin onder het genot van een hapje en drankje. Dit zorgt ervoor dat steeds meer mensen wat meer tijd en geld in de tuin willen investeren. Met design tuinmeubelen maak je de tuin helemaal af. Design tuinmeubelen zijn luxe en comfortabele meubelen voor in de tuin die over het algemeen weinig onderhoud nodig hebben. In deze blog gaan we het hebben over een aantal trends op het gebied van design tuinmeubelen.

Ligbedden en loungestoelen

In de gemiddelde tuin zie je vaak een eettafel, wat stoelen en decoratieve attributen zoals plantenbakken. Iets dat we de laatste tijd steeds meer terug zien in tuinen, zijn ligbedden en loungestoelen. Natuurlijk passen deze bedjes en loungestoelen perfect naast het zwembad, maar ook zonder zwembad in de tuin zijn deze meubelen zeer geschikt. Zowel op een harde ondergrond als op gras kun je perfect wat ligbedden en loungestoelen plaatsen. Zo kun je met mooi weer in de zomer heerlijk languit liggen en samen genieten van het mooie weer.

Kunststof tuinstoelen in allerlei kleuren

De meeste tuinen ogen grotendeels groen door de aanwezige planten of het gras dat in de tuin ligt. Tuinen die betegeld zijn hebben vaak een wat algemenere uitstraling met kleuren als zwart, lichtgrijs of donkergrijs. Hoe leuk is het om in zulke tuinen wat felle kleuren toe te voegen, zoals bijvoorbeeld fel oranje, paars, rood of geel? Iets dat daarvoor zeer geschikt is zijn kunststof tuinstoelen en bijpassende tafels in verschillende felle kleuren. Met deze tuinmeubelen geef je de tuin meer kleur en valt je tuin waarschijnlijk meer op bij de visite die je over de vloer krijgt. Bekijk de verschillende opties qua kleuren en kies de stoelen en tafels in de kleuren die het beste bij je tuin passen.

All-weather tuinmeubelen

Het weer in Nederland is zeer wisselvallig. Na een periode van warme dagen met mooi weer is het vaak tijd voor een aantal flinke regenbuien. Heb je geen overkapping? Dan zul je de meeste meubelen weer op moeten bergen, zodat ze niet nat worden van de regen. Erg handig zijn de all-weather design tuinmeubelen, die tegen ieder weer bestand zijn. Of de zon nou flink schijnt, het hagelt of er een flinke regenbui aankomt, de all-weather tuinmeubelen kun je het hele jaar met een gerust hart laten staan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het ontwerp van meubels is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van een huis, maar ook voor de kwaliteit van leven. Het juiste meubilair kan helpen om een gezonde en comfortabele leefomgeving te creëren en de sfeer in een ruimte positief beïnvloeden. Wij helpen je hiermee.

Contactgegevens

Via info @ mulmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden