Een stukadoor Weesp kan je helpen om je interieur een nieuwe uitstraling te geven zonder te veel geld te moeten uitgeven. Als je kiest voor stucwerk zijn er heel wat mogelijkheden, maar een van de populairste keuzes die je kan maken is beton cire. Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden van beton cire? Lees dan snel verder!

De oneindige toepassingsmogelijkheden van beton cire

Een groot voordeel van beton cire is dat het toepasbaar is op alle oppervlakken. Als je kiest voor beton cire dan zal je niet alleen je muren en vloeren kunnen opfrissen, maar ook je meubels en/ of het aanrechtblad van de keuken.

Op die manier is het mogelijk om heel je interieur een nieuwe uitstraling te geven en het zal je veel minder kosten dan wanneer je bijvoorbeeld nieuwe meubels moet kopen. Door voor beton cire te kiezen zal je het je jezelf ook makkelijker maken want je kan het eenvoudig schoonmaken.

Beton cire wordt hierdoor meestal in toiletten en badkamers gebruikt, maar uiteraard kan je het in elke ruimte laten aanbrengen. Een beton cire vloer in je woonkamer in combinatie met beton cire meubels zal je een écht thuisgevoel geven. Ook in de keuken is beton cire een goede keuze. Het houdt je keuken hygiënisch en als je het laat aanbrengen op je aanrecht zal je keuken een nog uniekere uitstraling krijgen. Als je graag nog meer wilt weten over de beton cire mogelijkheden kan je altijd terecht op Stucstunter.nl.

 Een uitvoering voor elk interieur

Het fijne aan beton cire is dat het mooi past in elk type interieur van modern tot romantisch. Ontdek hieronder welke uitvoering het best in jouw interieur zal passen!

 Grijstinten voor een modern interieur

Beton cire is verkrijgbaar in maar liefst meer dan 50 tinten grijs. Grijstinten zijn ideaal om te gebruiken in een modern of industrieel interieur, omdat het een kleur is dat karakter geeft aan je interieur. Ook als je niet zo’n fan bent van grijstinten is beton cire een goede optie voor jou, want er zijn veel meer uitvoeringen waaruit je kan kiezen.

Natuurlijke kleuren voor een landelijk interieur

Voor een landelijk interieur kan je bijvoorbeeld kiezen voor prachtige bruintinten. In een landelijk interieur staan gezelligheid, sfeer en natuurlijkheid centraal hierdoor zijn bruintinten altijd een goede keuze. Bruintinten kunnen soms ook mooi staan in een modern interieur, afhankelijk van hoe je het combineert. Een andere optie voor een landelijk interieur is een zandkleur. Er zijn verschillende tinten waaruit je kan kiezen.

Breng kleur in je interieur met pasteltinten

Breng je liever wat kleur in je interieur? Dan kan je beton cire laten mengen met pastelkleuren, zoals pastelgeel of pastelblauw. Met pasteltinten breng je op een subtiele wijze kleur in je interieur, zonder dat het te opzichtig wordt. Zo creëer je eenvoudig een dromerig interieur. Ze zijn een goede keuze voor in de kinderkamer, de slaapkamer, maar ook in de woonkamer zullen ze mooi staan.

Kies voor metalic kleuren om je interieur te laten opvallen

Beton cire kan je zelfs laten mengen met opvallende metalic kleuren. Dit is een goede optie als het al wat opvallender mag zijn. Metalic kleuren passen geweldig in een retro interieur, maar kunnen ook dienen om accenten te leggen in een modern interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos!