De keuken is een ruimte waar veel wordt geknoeid. Bij het bereiden van gerechten kan er troep op de vloer terecht komen. Iedereen die veel bakt weet dat meel overal terecht kan komen. Op de kleren, het aanrecht en ook helaas weleens op de vloer. Tijdens het eten een lekker wijntje? Erg lekker, totdat je deze per ongeluk laat vallen waardoor je een rode vlek op de tegels krijgt. Resin flooring is de ideale oplossing voor het vele geknoei in de keuken. Een resin floor oftewel gietvloer is een naadloze applicatie die zeer goed bestand is tegen vlekken, deuken en krassen.  

Waarom een resin floor?

Een resin floor is niet alleen heel praktisch maar ook erg mooi. De vloeren komen in verschillende kleuren, texturen en afwerkingen. Zo kun je een vloer kiezen die perfect past bij jouw keuken. Een resin floor past niet alleen heel goed bij moderne inrichtingen maar ook bijvoorbeeld bij industriële ruimtes is het een prachtige toevoeging. De vloeren van Senso zijn gemaakt van natuurlijke oliën en zijn dus 100% natuurlijk. Als je geeft om het milieu zijn deze vloeren top! We hebben het nu wel alleen over keukenvloeren, maar deze vloer is ideaal voor veel verschillende soorten ruimtes. De vloeren liggen in hotels, winkels en fabrieken. Dit omdat de vloer een mooie uitstraling heeft maar ook gewoon veel handiger is dan bijvoorbeeld tegels. Omdat de vloer naadloos is, is het super efficiënt te reinigen. Er komt geen vuil tussen richels en vloeistof is makkelijk op te deppen. Daarnaast zijn de resin floors zeer stevig en komen er niet snel barsten in. 

Naadloze wanden

Zoals aangegeven is een resin floor zeer handig als vloer in de keuken maar er is nog een andere mogelijkheid. Ook muren zijn te behandelen met dezelfde techniek waardoor vloeistof geen probleem is in de keuken. Zo kun je rustig water koken, soep opzetten of een lekker stoofpotje maken zonder bang te zijn dat er vocht achter de muur komt.