Op zoek naar een persoonlijk cadeau?

Geplaatst op

Een persoonlijk cadeau vinden is superlastig omdat veel voorwerpen geen sentiment met zich meedragen. Toch hebben wij een cadeau gevonden wat bij bijna iedereen gelijk in de smaak valt: een 3d foto in glas. In deze blog vertellen we je wat het is en waarom mensen hier zo goed op reageren.

Hoe krijg je een 3D foto in glas?

Een 3D foto in glas ziet er super uniek uit, bijna magisch. Maar hoe worden foto’s vertaald naar 3D en hoe krijgen ze dit in het glas? Allereerst moet je een duidelijke foto selecteren waar jij of je geliefde/vrienden op staan. Vervolgens wordt met een programma de foto uitgelijnd zodat alleen de personen overblijven. Als er achtergrond bij zit, is het onmogelijk om hier 3D van te maken. Je verliest dan namelijk het effect. Een foto op zich is natuurlijk geen 3D, hier is ook een programma voor. Je krijgt dus al een 3D versie van je foto die je ook voor andere dingen kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan t-shirts of bekers. De 3D foto wordt in een programma gezet die in contact staat met een laser. De laser krijgt als opdracht om de foto in het glas te graveren. Laagje voor laagje wordt de foto opgebouwd. De laser kan super nauwkeurig het glas van binnen bewerken. Zoek voor de grap eens een video op over het 3D maken van foto’s in glas. Dit proces ziet er echt magisch uit. 

 Persoonlijker kan niet

Een foto is al super persoonlijk omdat het een eeuwig moment vast heeft gelegd van jou, je vrienden of bijvoorbeeld je favoriete huisdier. Als je hier een 3D foto in glas van maakt, til je het cadeau naar een hoger niveau. Het is namelijk uniek en geeft een foto op een andere manier weer: bijna echt. Dit cadeau trekt echt de aandacht van mensen. 

Cadeau voor jezelf

Je kunt dit cadeau natuurlijk ook aan jezelf schenken. Belangrijke momenten kun je op deze manier vastleggen in glas. Denk bijvoorbeeld aan een foto met je eerste baby of aan een foto van je geliefde huisdier. In 3D, lijkt het een stuk echter dan op een 2D foto en blijft de herinnering beter leven.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het ontwerp van meubels is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van een huis, maar ook voor de kwaliteit van leven. Het juiste meubilair kan helpen om een gezonde en comfortabele leefomgeving te creëren en de sfeer in een ruimte positief beïnvloeden. Wij helpen je hiermee.

Contactgegevens

Via info @ mulmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden