Mooie tuinideeën: vind de inspiratie!

Geplaatst op

Heeft lavendel een geheime aantrekkingskracht op mensen? We kennen haar uit het zuiden van Frankrijk. Daar heb je eindeloze velden waar je doorheen kunt rijden. Een schitterend gezicht dat kleur geeft aan je zomervakantie. Het lijkt alsof het nooit meer gaat lukken om op vakantie te gaan vanwege het coronavirus, maar dat is dus niet zo, want binnenkort komen de grote veranderingen en dan is het weer als vanouds. Tot die tijd is het goed om lekker te genieten van de dingen die wel kunnen. 

Maak je tuin alvast in orde voor de lente en zomer, dan kun je sowieso daar lekker genieten. We nemen wat tips met je door. 

Plant lavendel

Lavendel is heerlijk en zorgt voor een fijne sfeer waar je van kunt genieten. We hebben al gezegd dat het zorgt voor een Franse sfeer die doet denken aan de vakanties die we elk jaar konden vieren. Dat komt wel weer. De geur en de kleur maken de lavendel aantrekkelijk voor veel mensen. Het gaat om dwergstruiken hier die niet hoger dan een meter worden. 

Plant een boom

Een boom doet er natuurlijk lang over om te groeien, daarom heb je er ook veel plezier van en hij leeft lang, veel langer dan mensen en dat maakt het ook wel weer bijzonder, je laat toch iets na waar mensen daarna ook nog lang van kunnen genieten. 

Maak een droomtuin

Het is belangrijk om een tuin te maken waarin je helemaal op je gemak bent. Met familie en vrienden kun je dan in de buitenlucht genieten van de privé sfeer. We hopen allemaal dat de horeca weer opengaat zodat we kunnen genieten van de gezelligheid. Maar hoelang dat allemaal nog gaat duren, moeten we afwachten. Een eigen buitenruimte die er mooi uitziet kan deze lente en zomer voor veel rust zorgen. Dat is iets wat veel mensen nodig hebben. 

Blijf onze blogs volgen dan ben je altijd op de hoogte van leuke ideeën en tips om je woning en buitenruimte helemaal op en top te maken. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Het ontwerp van meubels is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van een huis, maar ook voor de kwaliteit van leven. Het juiste meubilair kan helpen om een gezonde en comfortabele leefomgeving te creëren en de sfeer in een ruimte positief beïnvloeden. Wij helpen je hiermee.

Contactgegevens

Via info @ mulmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden