Het is heel gemakkelijk om een modern design voor je badkamer te kiezen. Laat je gewoon eens inspireren door een interieurexpert. Maar om het zelf te doen, dat heeft iets meer voeten in de aarde. Je moet aan alles denken. Dus waarom gewoon niet de taken uitbesteden. Natuurlijk kun je wel het concept verzinnen en dan iemand anders met skills het laten uitvoeren. Die benadering die kiezen we in deze blog.

Kies de juiste basis

De juiste basis voor je nieuwe badkamer is een tegelvloer. Bij rbtegels.nl vind je de juiste kleur en vorm van de tegel. Zo weet je altijd een mooi concept voor je badkamer bij elkaar te verzinnen. Een tegelvloer maakt het gemakkelijk om de ruimte netjes en schoon te houden. Daarbij past dit type vloer bij veel soorten interieurstijlen, zoals de minimalistische, zenstijl of de Scandinavische. Allemaal stijlen die lekker eenvoudig zijn. Een eenvoudige stijl heeft veel voordelen, denk daarbij aan:

  • Lekker rustig om naar te kijken
  • Je ziet snel of er vuil op de vloer ligt (weinig verfraaiing, open vlakken)
  • Veel design met een eenvoudige ontwerptaal past bij elkaar

Dit zijn noemenswaardige voordelen die een je design vlot van de grond laten komen. Een mooi vooruitzicht. Je kunt je tijd wel op een andere manier gebruiken, dan deze te verdoen met design wat niet werkt.

Open en licht

Het is belangrijk dat je een interieur maakt waarin veel daglicht te zien is. Ook openheid maakt het genieten in een woonruimte een stuk gemakkelijker. Licht en openheid werken samen en brengen je moderne badkamer tot leven. Een open design verdraagt geen scheidingswandjes, behalve bij de inloopdouche dan, want je badkamer moet niet totaal nat worden als je staat te douchen.

Conclusie

Kies voor een sfeervolle, moderne kamer. Dan heb je alle tijd om te genieten en zul je niet veel onderhoud aan je badkamer hebben. Het design is ook heel eenvoudig te creëren, waardoor je geen niet veel tijd kwijt bent. We raden je wel aan om een expert je concept voor de badkamer uit te laten werken tot een concrete uitvoering.