Een badkamer inrichten is lastig. Je doel is om een plek te creëren waar je je kunt ontspannen en tot rust kan komen. Maar je badkamer in Almere moet ook praktisch zijn en genoeg opbergmogelijkheden bieden. Dit alles moet aansluiten met jouw persoonlijke smaak. Dit lijkt misschien een hele klus, maar hieronder geven we je enkele ideeën.

Groen

Voeg leven toe aan de badkamer met een potplant of vaas met felgekleurde bloemen. Het vochtgehalte van een badkamer maakt het een uitstekende omgeving voor varens, orchideeën of vetplanten. Als je een kleine badkamer hebt, overweeg dan om een kleine, hangende plant toe te voegen in een hoek. Nepplanten kunnen ook uitkomst bieden.

Kunst

Veel mensen zien het belang van badkamermuurdecoratie over het hoofd. Kunst voegt persoonlijkheid, interesse en een vleugje kleur toe aan de ruimte. Als je genoeg ruimte hebt, maak een galerij muur. Als uw wandruimte beperkt is, kies dan voor kleine kunstwerkjes die een grote impact maken. Zorg ervoor dat het schilderij of de foto is ingelijst en onder glas zit om het te beschermen tegen vocht en stoom.

Verlichting

Verlichting kan het decor van jouw badkamer maken of breken. Het kan ook invloed hebben op jouw stemming. Wanneer je probeert een serene, spa-achtige sfeer in de badkamer te creëren, kan de verlichting de beste plek zijn om te beginnen. Elimineer indien mogelijk de tl-verlichting. Het is hard en zorgt ervoor dat je minder gemakkelijk kunt ontspannen. Gebruik zachtere lampen die een meer uitnodigende sfeer creëren. Een gelaagd verlichtingsplan met bovenlichtarmaturen met schijnwerpers en lampen creëert precies de juiste sfeer in uw badkamer.

Manden

Manden zijn er in alle soorten en maten, terwijl ze structuur en opbergruimte toevoegen aan de badkamer. Gebruik ze om handdoeken op te bergen, voor borstels, make-up, krultangen, toiletartikelen; of gewoon voor alles wat je je maar kunt voorstellen. Bevestig ze aan de muur om meer ruimte te creëren.

Ook interessant