Interieurtrends uit New York 2020

Geplaatst op

Op zoek naar inspiratie om je kamer opnieuw in te richten? We hebben gekeken naar de trends uit een van de meest trendvolle steden ter wereld: New York. In deze blog bespreken we wat “in” is in 2020. 

Bakstenen muren

New York was vroeger echt een industriële stad en dat zie je ook terug in de gebouwen. Veel gebouwen zijn gemaakt van het rode baksteen. In een tijd dat alles modern en strak moet, zien we deze bakstenen toch terugkomen. Wat een heuse trend is, is om delen van de binnenmuren bloot te stellen om de bakstenen te tonen. Dit geeft een modern interieur een wat stoerder uiterlijk. In Nederland kennen we helaas de mooie rode bakstenen wat minder. Om een of andere reden zien we in Nederland ontzettend veel witte bakstenen. Helaas geven die een minder mooie uitstraling aan je interieur. Om toch te genieten van deze trend kun je gemakkelijk een bakstenen muurtje plaatsen binnen in het interieur. Inspiratie kun je opdoen bij Beryl House, hier hebben ze verschillende bakstenen muren die perfect zijn om het interieur een boost te geven.

Neutrale kleuren versus felle kleuren

In 2020 gaan we een tweestrijd tegemoet. Aan de ene kant zien we dat neutrale kleuren terugkomen maar aan de andere kant zien we een drastische verandering in het kleurenpallet. Er worden ware statements gemaakt met felle kleuren! Deze over de top kleuren in een grauwe of witte setting zorgen voor een hele interessante sfeer. Als je dit ziet wanneer je binnenstapt, word je gelijk vrolijk. Denk hierbij aan grijze muren, grauwe vloeren maar dan opeens een knal blauwe bank van velvet. Je moet het maar durven.

Duurzaamheid

Duurzaamheid blijft hoog in het vaandel en we verwachten deze trend dan ook nog jaren terug te zien. In 2020 draait het echt om een zo duurzaam mogelijk design. De grenzen worden verlegd en mensen worden zó creatief dat hele woonkamers  ingericht zijn zonder een ecologisch voetafdruk achter te laten. De missie in 2020 is om alleen nog maar circulaire producten te gebruiken. Dit wil zeggen: herbruikbaar, op een duurzame wijze geproduceerd, en met een oog op de toekomst.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het ontwerp van meubels is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van een huis, maar ook voor de kwaliteit van leven. Het juiste meubilair kan helpen om een gezonde en comfortabele leefomgeving te creëren en de sfeer in een ruimte positief beïnvloeden. Wij helpen je hiermee.

Contactgegevens

Via info @ mulmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden