Hoe organiseer je een perfect tuinfeest?

Geplaatst op

Natuurlijk kun je voor het geven van een feest een zaaltje afhuren. Wel is het zo dat het huren van zaaltjes vaak vrij prijzig is en al helemaal als de drankjes en het eten ook bij de prijs inbegrepen zitten. Daarnaast huren veel mensen al een zaaltje af wanneer ze iets te vieren hebben. Hoeveel leuker is het niet om een tuinfeest te geven? In deze blog geven we je een aantal tips waar je rekening mee kunt houden voor het organiseren van een perfect tuinfeest.

Regel een barbecue of catering

Met het zonnetje en de nodige drankjes is er niets lekkerder dan een heerlijk buffet of lekker vlees van de barbecue. Natuurlijk kun je voor de goedkoopste optie gaan en borrelnootjes, chips en andere kleine hapjes neerzetten op de tafels. Toch denken we dat de meeste gasten veel blijer worden van een overheerlijke barbecue of catering. Zo zijn er professionele cateraars die gespecialiseerd zijn in zowel catering als barbecues. Geef je wensen door en bepaal samen met de cateraar welke barbecuepakketten en cateringarrangementen het beste passen bij je tuinfeest. Voor meer informatie kun je bijvoorbeeld kijken op klaver-keurslager.nl.

Serveer diverse koude drankjes

Zorg ervoor dat alle drankjes goed gekoeld zijn. Begin niet een paar uur van tevoren met koelen, maar zorg ervoor dat de drankjes de dag ervoor al in de koelkast staan. Heb je niet genoeg koelkasten om alle drankjes gekoeld te bewaren? Bekijk dan ook eens of het mogelijk is om emmers, kruiwagens of schalen te vullen met ijswater. Ook zo blijven de drankjes heerlijk koel en is het ook bij enorm hoge temperaturen goed vol te houden in de tuin.

Houdt rekening met het weer

Naast het eten en drinken zijn er helaas ook zaken waar je geen invloed op hebt, zoals het weer. Wel kun je de weersvoorspelling in de gaten houden. Wordt er bijvoorbeeld slecht weer voorspeld? Zorg er dan voor dat je een partytent regelt of iets anders haalt, zodat bezoekers overdekt kunnen staan als het gaat regenen. Het is ook geen verkeerd idee om bijvoorbeeld heaters of terrasverwarming te regelen. Soms kan het ’s avonds nog aardig afkoelen en je wilt natuurlijk niet dat mensen het ’s avonds koud krijgen. Houdt de weersvoorspelling dus goed in de gaten en tref waar nodig maatregelen, zodat iedereen er ook in de avond lekker warm bij zit.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het ontwerp van meubels is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van een huis, maar ook voor de kwaliteit van leven. Het juiste meubilair kan helpen om een gezonde en comfortabele leefomgeving te creëren en de sfeer in een ruimte positief beïnvloeden. Wij helpen je hiermee.

Contactgegevens

Via info @ mulmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden