Als je gaat verhuizen zijn er heel veel zaken waar je rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan de oplevering van je oude woning, de oplevering van je nieuwe woning, het wijzigen van de adresgegevens bij bijvoorbeeld de (nieuwe) gemeente en je zorgverzekeraar. Daarom is het soms wel handig om wat tips te krijgen. In deze blog willen we je wat tips geven voor hoe je je meubels goed en veilig kunt verhuizen. Dankzij deze tips zul je de kans op schade aan de meubels of blessures tijdens de verhuizing aanzienlijk kunnen verkleinen. Lees daarom snel verder!

Tip #1: huur een verhuisbedrijf in

Verhuisbedrijven zijn gespecialiseerd in het transporteren van de meubels en spullen van je oude woning of de opslag, naar je nieuwe woning. Zij nemen diverse voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat er geen beschadigingen optreden aan je meubelen en persoonlijke eigendommen. Mocht je overwegen om een verhuisbedrijf in te schakelen in de regio Gouda, dan willen wij je graag als tip meegeven om de website te bezoeken van Willemse Verhuizingen

Tip #2: zorg voor voldoende hulp

Als je in je eentje gaat verhuizen, dan kun je er op wachten dat je tegen problemen aan zult lopen. Kasten, bedden, tafels en andere meubelen zijn zwaar en vaak ook moeilijk om in je eentje te kunnen verplaatsen. Zeker wanneer het gevaarte de trap op moet of in een specifieke kamer moet komen te staan, dan is het wel zo prettig als je wat hulp hierbij kunt krijgen. Gelukkig heeft nagenoeg iedereen wel mensen in zijn omgeving die kunnen helpen met het sjouwen en het tillen. Vraag daarom je vrienden, familie en kennissen om hulp bij het verhuizen.

Tip #3: zorg voor een goede verhuisbus

Hoewel er veel spullen gewoon in je auto kunnen, zul je in de meeste gevallen toch een verhuisbus of op zijn minst een aanhangwagen nodig hebben om alle spullen veilig van je oude woning naar je nieuwe woning te kunnen brengen. Er zijn gelukkig in elke stad wel aanbieders te vinden die een goede verhuisbus beschikbaar hebben. Houd er wel rekening mee dat je van tevoren goed in kaart brengt hoeveel ruimte je nodig hebt. Vergeet daarnaast ook niet om ruim van tevoren de verhuisbus of aanhangwagen te reserveren.