Gietvloeren zijn op dit moment erg gewild en trendy. Een gietvloer kenmerkt zich door het comfort, uitstraling maar ook gemak. Een gietvloer is een ideale keuze wanneer je eenheid in je ruimtes wilt: de vloeren zijn namelijk naadloos. Een gietvloer is onderhoudsvriendelijk, slijtvast en kruimels en stof is eenvoudig te verwijderen. De uitstraling van een gietvloer past bij een strak en modern interieur, maar is ook prima te combineren met een landelijk en knus interieur. In dit blog lees je hoe je dit eenvoudig kunt doen.

Gebruik natuurlijke materialen in je interieur

Een gietvloer kan kil overkomen, daarom is het belangrijk om veel natuurlijke elementen aan je interieur toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een gebreide poef, een leren bank of een lekker warm wollen vloerkleed. In sommige huizen zijn de prachtige, houten steunbalken nog in zicht. Verstop deze ook zeker niet maar gebruik deze, om je huis nog iets knusser over te laten komen.

Kies de juiste accessoires

Ook met een gietvloer kun je een knus interieur creëren: denk hierbij aan het toevoegen van wanddecoraties, manden, spiegels en kleedjes. Deze accessoires geeft je interieur een cozy uitstraling. Verder kun je experimenten met verschillende soorten licht. Investeer in verschillende soorten mooie lampen en je komt er vanzelf achter welk licht het best bij je interieur past.

Gebruik meerdere stijlen en kleuren

Een gietvloer van zichzelf heeft een mooie basic uitstraling. Daarom kan je deze eenvoudig met allerlei soorten stijlen combineren. Gebruik hiervoor verschillende stijlen, kleuren en materialen. Bij een betonlook gietvloer kun je bijvoorbeeld denken aan het combineren met kleine plantjes en zwarte accessoires. Het is vooral een kwestie van proberen en je uitleven!

Een stijlvolle slaapkamer

Ook in de slaapkamer is een gietvloer zaandam goed toepasbaar. Doordat de vloer amper slijt en een hoge krasvastheid heeft, kan de vloer veelvuldig gebruikt en bewandeld worden. Dit is ideaal voor het onderhoud. De vloer is snel schoon door er met de stofzuiger of eventueel een natte doek overheen te gaan.