In deze blog gaan we je vertellen waarom het heel slim is om te gaan voor vloertegels van de tegeloutlet. Je kunt een heleboel geld besparen op dit vlak omdat de kwaliteit goed is en de prijs laag zul je zeker geen miskoop doen. Je kunt lang met deze tegels doen en ze zijn ook erg mooi van uiterlijk. Benieuwd naar de verdere voordelen van tegels van de outlet? Lees dan snel verder in deze blog, want we doen het voor jou uit de doeken. 

Soorten tegels

Bij de outlet hebben ze echt niet een beperkte hoeveel soorten tegels, maar blinken juist uit in de verschillende varianten die je er kunt krijgen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Vloertegels
  • Keramisch parket
  • Houtlook tegels
  • Wandtegels
  • Hoogglans vloertegels
  • Actie tegels

De tegels die we hierboven noemen zijn erg leuk voor in de verschillende kamers in huis. Daar passen ze zelfs perfect bij. De laatste tegels is extra leuk, omdat hierbij de regel geldt: hoe meer vierkante meters des te hoger de korting. Op deze manier kun je prima profiteren van de korting en zo geld overhouden voor andere dingen in huis. 

Kamers om aan te pakken

Vloertegels horen bij verschillende kamers in het huis. Wanneer we kijken naar de wandtegels, dan komen natuurlijk gelijk de douche en het toilet bij ons in gedachten op. Vloertegels zijn natuurlijk precies de tegels die passen bij de verschillende woonfuncties, als woonkamer en keuken. Wanneer je voor een minimalistische look gaat in je woning, dan is het mogelijk om te kiezen voor zowel houtlook tegels als keramische tegels. De actie tegels zijn geschikt voor alle kamers in het huis. Gewoon het allervoordeligst. Wil je er meer over weten? Kijk dan even op tegel-outlet-tiel.nl