Buitenmeubilair voor bedrijfspanden en commerciële ruimtes

Geplaatst op

Wanneer je op internet zoekt naar buitenmeubelen dan krijg je bijna ontelbaar suggesties van meubels die je buiten neer kunt zetten. Deze beiden echter een sterk wisselende hoeveelheid comfort en duurzaamheid.

In commerciële tuinen, kantoorpanden, restaurants, cafés en horeca gelegenheden wil je natuurlijk meubels neerzetten die lekker zitten, lang mee gaan en er mooi uitzien. Dit beperkt de keuze nogal. Je komt dan al snel uit bij een gespecialiseerd bedrijf, zoals Desko.

Soorten meubels

In het assortiment van Desko vind je buitenmeubilair in verschillende stijlen, zoals een luxe designstoel of juist klassiek. Het assortiment buitenmeubels is zeer compleet en bevat banken,tafels, stoelen, barkrukken en plantenbakken. Al deze meubels kunnen zonder problemen regelmatig buiten gebruikt worden.

Belangrijke eigenschappen

Een van de grote zorgen van commerciële klanten bij het investeren in buitenmeubilair is dat het buiten blijft staan en de tand destijds kan doorstaan.  Daarom selecteren we alleen tuinmeubelen van commerciële kwaliteit die duurzaam, duurzaam, Uv-bestendigen waterbestendig zijn.

De meubels zijn hierdoor goed te gebruiken voor onder andere:

  • Kantoorpanden met buitenruimtes
  • Terrassen van restaurants en cafés
  • Zitgelegenheid in volkstuinen

De buitenmeubels zijn echter ook goed te gebruiken voor particulieren. De klassieke en minimalistische meubels zijn goed te combineren met eventuele aanwezige tuinsets.

Zowel buiten als binnen te gebruiken

Je verwacht het mogelijk niet, maar sommige buitenmeubelen zijn ook goed te gebruiken in binnenruimtes, zoals bijvoorbeeld in een kantoorpand. Vooral als het gaat om de luxere loungestoelen en de designtafels, dan is het helemaal niet gek om deze in een kantoorpand te zetten.

Vooral in de kantine zijn deze meubels vaak een goede toevoeging. Deze meubels zijn extra slijtvast en je kunt er daarom gerust op knoeien. Je maakt de meubels vervolgens eenvoudig schoon met een vochtige doek.Je kunt deze meubels in de zomer ook eenvoudig naar buiten verplaatsen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het ontwerp van meubels is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van een huis, maar ook voor de kwaliteit van leven. Het juiste meubilair kan helpen om een gezonde en comfortabele leefomgeving te creëren en de sfeer in een ruimte positief beïnvloeden. Wij helpen je hiermee.

Contactgegevens

Via info @ mulmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden