Breng je tuin tot leven!

Geplaatst op

Een saaie tuin, het kan niet dat iemand daar enthousiast van wordt. Het zit bij een levende tuin vaak om de kleine details die het echt tot leven maken. Een verfje hier, een plantje daar. Het gebruik van de juiste materialen is daarbij ook van groot belang. Om dan te kiezen voor bijvoorbeeld hk lazuur douglas zou een goede optie zijn. 

Duurzaam en stijlvol

Zoals ik al zei, het gebruik van de juiste materialen is echt van groot belang. Je wilt niet alleen iets dat er goed uitziet, maar ook iets dat lang meegaat. Wie heeft er nou zin om elke twee jaar zijn terras tegels te vervangen? 

 

Hetzelfde geldt natuurlijk voor je houtwerk in de tuin. Of het nou gaat om een tuinhuisje, schuur, overkapping of schutting. Hk lazuur douglas beschermt je hout, niet alleen van buiten maar ook van binnen. Vocht, blauwschimmel, houtrot, schimmel, algen, UV-straling en wespen aantasting worden allemaal tegengehouden door de 6-laagse bescherming van hk lazuur douglas. Het kan ook nog eens in ongeveer 35 verschillende kleuren worden aangeschaft, zodat je voor elke stijl een passende kleur kunt vinden. Naast deze 6-laagse bescherming, verschilt de hk lazuur douglas op nog andere gebieden van normale verf. De hk lazuur douglas houdt de nervenstructuur intact, waar gewone verf vooral een dekkende functie heeft. Het behoud van de nervenstructuur zorgt voor een meer natuurlijke uitstraling van het hout. 

Gebruik van hk lazuur douglas

Hoe valt het dan te gebruiken? Als eerste is het belangrijk dat hk lazuur douglas uitsluitend voor buitengebruik is. Het zou zonde zijn om het binnen te gebruiken gezien de eigenschappen. 

Het is cruciaal dat de ondergrond schoon is, droog is en het de tijd heeft om te drogen na het bewerken van het hout met het hk lazuur douglas. Van tevoren even testen op het hout kan nooit kwaad, zo zie je of je wel de juist kleur hebt aangeschaft. 

Met 2,5 liter hk lazuur douglas kan je ongeveer 31m2 hout bewerken, even afhankelijk van of je een enkele laag schildert en of je een ruwe of gladde ondergrond hebt natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het ontwerp van meubels is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van een huis, maar ook voor de kwaliteit van leven. Het juiste meubilair kan helpen om een gezonde en comfortabele leefomgeving te creëren en de sfeer in een ruimte positief beïnvloeden. Wij helpen je hiermee.

Contactgegevens

Via info @ mulmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden