Beton in het interieur: hoe creatief ben jij?

Geplaatst op

Beton is superveelzijdig. Met beton kun je in het interieur en buiten van alles maken wat je maar wilt, als je maar genoeg creativiteit hebt. Bij wester-beton.nl kun je betonblokken, sierbestraing, betontegels en platen kopen om tuin of oprit een prachtig natuurlijke look te geven.

Oprit

De oprit is als het ware de rode loper naar jouw huis toe. Met een mooie egale oprit van beton, accentueer je je huis. Naast het feit dat het zeer mooi is, is een betonnen oprit ook nog eens zeer functioneel. Beton van hoge kwaliteit kan namelijk erg goed tegen de veranderingen in het weer en tegen de elementen: het breekt niet en wordt niet snel poreus. Daarnaast is het supermakkelijk schoon te houden omdat het een egale toepassing is.

Vloer en muur

Beton is ook een zeer goede optie voor zowel vloer als muur: binnen als buiten. Binnen kun je met beton bijvoorbeeld prachtige badkamers maken. Zoek maar eens op Pinterest afbeeldingen van betonlook badkamers op. Je vindt hier prachtige voorbeelden van wat beton kan doen. Beton heeft meerdere gezichten. Het kan een woning industrieel doen overkomen of juist zeer elegant. Naast de badkamer kun je met betonlook de keuken een gedistingeerd uiterlijk geven. Of wat dacht je van een openhaard of tussenmuur van donker grijs beton? Superelegant en niet opvallend maar toch prominent.

In de tuin

Waar we het in deze blog over de vele toepassingen van beton hebben in en rondom het huis, raden we niet aan om maar alles in beton te gieten. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een betonnen oprit, raden we niet aan om ook de binnenvloer en terrastegels van beton te maken. Dan wordt het namelijk al helemaal een grijs geheel. Belangrijk om goed af te wisselen met verschillende stijlen en materialen. In de tuin worden betontegels vaak in het gras geplaatst omdat het grijs en groen van beide elementen eigenlijk prachtige tegenpolen zijn. Ondanks dat het zulke tegenstrijdige kleuren zijn, gaan ze toch behoorlijk goed samen. Zoals je leest kun je met beton ontzettend veel, in- en rondom het huis. Hoe creatief ben jij? Welke kamers of plekken pak jij aan met beton?

Gerelateerde berichten

Over ons

Het ontwerp van meubels is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van een huis, maar ook voor de kwaliteit van leven. Het juiste meubilair kan helpen om een gezonde en comfortabele leefomgeving te creëren en de sfeer in een ruimte positief beïnvloeden. Wij helpen je hiermee.

Contactgegevens

Via info @ mulmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden