Ben je toe aan wat nieuws voor je keuken of wil je deze simpelweg leuker aankleden? Wij geven je 5 tips om je keuken een nieuw frisse look te geven!

Versier je wanden

De wanden in de keuken zijn ideaal om je keuken een nieuw gezicht te geven. Een rekje met daarin verse kruiden in potjes of kleine plantjes zijn een leuke toevoeging voor je keuken. Ook wandplanken doen het altijd goed. Plaats items op je wandplanken om je keuken een persoonlijk tintje te geven, bijvoorbeeld door middel van vazen in je favoriete kleuren en stijlen.

Maak het persoonlijk met krijtverf

Krijtverf is op dit moment erg populair. Dit kun je ook toepassen in de keuken. Laat je kinderen een mooie tekening maken met krijtverf over de hele muur om wat extra sfeer te creëren. Leuk voor de kinderen, die eindelijk eens op de muur mogen tekenen!

Planten maken je keuken levendig

Ook helemaal in op dit moment is om de keukens “groener” te maken. Zoals al eerdergenoemd zijn kruidenplantjes maar ook normale kleine plantjes een leuke toevoeging voor je keuken. De kruidenplantjes zijn ook nog eens erg handig en lekker voor tijdens het koken.

Versieringen en accessoires

Het opfleuren van je keuken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Zet wat mooi servies uit, koop leuke en matchende kruidenpotjes of geef je apparatuur, zoals een koffiezetapparaat, een prominente plek in je keuken. Accessoires kunnen een wereld van verschil maken in je keuken.

Maak je keuken als nieuw

Toch liever grote wijzigingen doorvoeren? Ga dan bijvoorbeeld voor nieuwe fronten of compleet nieuwe grepen. Door dit soort wijzigingen zal je keuken als nieuw aanvoelen. Heb je veel ruimte over? Overweeg dan een keukeneiland. Hierdoor zal je keuken niet alleen nieuw ogen, maar ook aanvoelen. Toch liever een compleet nieuwe keuken? Bij Van Den Hazel keukens kun je terecht voor een goedkope keuken.