Wil je je huis uniek, maar stijlvol inrichten? Dat kan! Hoe fijn de Zweedse woongigant ook is. Deze meubels zijn niet ‘bijzonder’ en zie je terug komen bij miljoenen of wat zeg ik misschien wel miljarden mensen over de hele wereld. Hoe krijg je een interieur met een WAUW-effect? En hoe richt je je huis in met meubels die niet iedereen heeft? Wij geven je graag een aantal tips.

Koop meubels van plaatselijke winkels

Veel woonwinkels zijn te vinden in veel verschillende steden, maar hoe leuk is het om bijvoorbeeld een bank te hebben die niet iedereen heeft? Ga daarom in plaats van naar de welbekende woonwinkels naar de leuke eenmanszaken. 

Laat je meubels op maat maken

Meubels op maat laten maken is handig en leuk. Je kan de kamer zo indelen dat de inrichting perfect op elkaar aansluit en je geen loze hoekjes of gleuven krijgt. Daarnaast kun je er je eigen draai en stijl aangeven. Mocht je zelf handig zijn, dan is het ook erg leuk om zelf aan de slag te gaan met het maken van meubels voor in je huisje. Wedden dat niemand precies jouw kast heeft?!

Ga voor exclusieve merken

Exclusieve merken, zoals Bentley Home, Trussardi Casa, Fendi Casa en Bugatti Home kosten je wat, maar je hebt wel ware parels in huis staan. Bij deze exclusieve merken is het mogelijk om het meubilair naar specificaties van jouw te laten aanpassen. Daarnaast maken deze prachtige merken gebruik van materialen van hoge kwaliteit. Zo weet je ook zeker dat je meubels lang meegaan. Daarnaast maken deze merken vrijwel alleen tijdloze meubels. De meubels ogen ook erg luxe en zijn goed op elkaar afgestemd. Naast ‘meubels’ is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een Bentley Home keuken te krijgen, die ook weer geheel naar smaak is aan te passen. Als je huis nu niet uniek is weet ik het ook niet meer.