3 leuke dingen voor de tuin van 2022

Geplaatst op

Er zijn zoveel leuke dingen te doen dat het je welhaast gaat duizelen. We hebben het natuurlijk over de tuindesign ideeën voor 2022. We zitten in een periode dat we wat meer de tijd hebben om na te denken over zaken als de tuininrichting. Daarom willen we graag in deze blog je een aantal tips geven waarmee het voor jou makkelijker wordt om een tuindesign te creëren. We geven je 3 toffe tips waarmee je aan de slag kunt.

Tuinhuis / blokhut

Met stip op nummer één staat het tuinhuis of de blokhut die in de tuin gerealiseerd kan worden en die een multifunctionele toepassing heeft. Veel mensen gebruiken een tuinhuis om daar spullen in op te slaan, zoals de tuinmeubels. Het is ook mogelijk om van een tuinhuis een soort van gezellig hokje te maken met een bar en muziekinstallatie erin. Je kunt een tuinhuis van de grond af aan helemaal zelf opbouwen of juist gaan voor een prefab tuinhuis dat al deels gefabriceerd is. Je hoeft het dan alleen nog maar als een puzzel in elkaar te zetten. 

Kapschuur 

Een nieuwkomer in de lijst van leuke dingen voor de tuin is de kapschuur. Je kunt kapschuren heel goed vergelijken met bijvoorbeeld een blokhut of tuinhuis, alleen ze hebben dan een overkapping aan de gevel zitten. Het is dus letterlijk een schuur met een kap ervoor. Ook hierbij kun je allerlei zaken in de schuur opslaan en onder de kap is het gezellig zitten met familie en vrienden. Helemaal geen slecht idee zo’n kap, want in de zomer kan het in Nederland ook best regenen.

Terras met pergola 

Een andere topper is natuurlijk een terras met daarboven een pergola en het terras wordt een soort centrum van je tuin waar je dan met vrienden kan gaan genieten. Een pergola is een houten overkapping en zorgt er dus voor dat je ook bij miezerig weer gewoon lekker kunt genieten van de tuin.

Tot zover de leuke ideeën voor de tuin van 2022. Mocht je nog meer willen lezen, dan kan dat op onze site. Check onze blogs en doe de nodige inspiratie op! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Het ontwerp van meubels is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van een huis, maar ook voor de kwaliteit van leven. Het juiste meubilair kan helpen om een gezonde en comfortabele leefomgeving te creëren en de sfeer in een ruimte positief beïnvloeden. Wij helpen je hiermee.

Contactgegevens

Via info @ mulmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden